top of page

Guldboller med havtorn

Smagfulde boller rige på protein, fibre og gode fedtsyrer


Guldboller med havtorn

Ingredienser

Ca 16 stk


3 æg

200 g hytteost eller skyr

150 g grove eller fine havregryn

2-3 fintrevne gulerødder

100 g finthakkede nødder (valnødder er lækkert)

100 g afskallede hampefrø

10-20 g tørret havtorn

1 tsk bagepulver

1 tsk salt


Rør alle ingredienser sammen og lad dejen hvile i 5-10 min. Fordel med spiseske til 16 boller på bageplade. Bag ved 180 grader i forvarmet i ca. 25 minutter eller til gyldne og sprøde.


TIPS

Du kan sagtens lave dejen dagen før og lade den stå på køl natten over.


Du kan variere opskriften alt efter hvilke rodfrugter du har til rådighed. Erstat gulerødder med søde kartofler, græskar, rødbeder eller aubergine.

Ønskes en sødere udgave, så brug skyr og erstat gulerødder med chokolade og/eller rosiner.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page