top of page

Om RestoraQi

Årsager til ubalance er mange. Derfor er der altid en god grund til at nære og ære os selv.

Gennem et menneskeliv gennemgår vi kvinder mange biologiske transformationer, som påvirker vores sind og krop. Teenageårenes hormonelle forandringer, menstruation, graviditet, efterfødselstiden og overgangsalderen medfører, hos mange kvinder, fysiologiske og mentale ubalancer. 

Udover vores biologiske transformationer, så byder livet også på store forandringer i rammerne omkring os samt følelsesmæssige omvæltninger - både gode og dårlige. Nogen oplever at blive mor, mens nogen ikke gør. Nogen mister en nærtstående og gennemgår ubærlig sorg. Nogen mangler tid i en travl hverdag. Nogen oplever præstationspres på arbejdsmarkedet. Og så er der dem, der er så gode til at tage sig af andre, at de glemmer sig selv.

Årsager til ubalance er mange. Derfor er der altid en god grund til at nære og ære os selv, så vi kan være vores bedste udgave af os selv, i alle situationer. 

Kvindevisdom og personlige værktøjer sørger for at vi kommer ud på den anden side med færre ar på krop og sjæl.

Når jeg reflekterer over mit eget liv i teenageårene, 20'erne og 30'erne, så er der en masse kvindevisdom og værktøjer, som jeg i dag har tilegnet mig. Og stadig ydmygt tillærer mig. Visdom og værktøjer, som jeg ville have haft stor gavn af, at kende til, under mine egne personlige op og nedture i livet. 

Yoga er terapi på flere niveauer - fysiologisk, psykisk og sjæleligt. 

Et af de redskaber jeg selv bruger til at genskabe balance i krop og sind, er yoga. Én af intentionerne med RestoraQi er derfor, at videregive yogaens mange fordele i trygge og kærlige rammer. Læs mere om fordelene ved yoga her.

Mange ubalancer kan også behandles med naturlige midler, som ernæringsterapi, reguleringsterapi og immun- og dysbioseterapi. 

Det er min overbevisning, at mange ubalancer handler om at belastende faktorer overgår kroppens individuelle ydeevne. Altså kroppens naturlige reguleringskapacitet kan ikke følge med og derved opstår der en biokemisk uligevægt i kroppen. 

Ifølge biopatien kan vi komme i ubalance grundet mikrobiologiske, fysiske og/eller psykisk belastende faktorer. 

 

Ved at minimere de belastende faktorer, samt at behandle med naturlige midler den ubalance der må have opstået over tid, kan vi langt hen ad vejen selv komme tilbage til kroppens dynamiske ligevægtsstadie - homøostasen. Her er den selv er i stand til at regulere de belastende faktorer den udsættes for.

 

Mange kvinder tror, at alle hormonelt betingede symptomer bare er kvindens lod. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Hormonelle forandringer vil ofte kunne mærkes hos kvinder, hvilket er et sundt tegn. Kroppen fortæller os hvad vi har brug for. Men mange store gener hos kvinder kan dog skyldes hormonelle ubalancer. Symptomerne er kroppens måde at fortælle os, at der er noget vi skal have rettet op på gennem livsstil og kost. 

Inspiration og vidensdeling om at genskabe og fastholde vores kvindelige livskraft

 

Min mission er derfor at viderebringe de terapeutiske fordele ved yogaen, samt at inspirere og videreformidle al den visdom jeg tilegner mig på min vej til at blive Biopat og Hormonterapeut. Alt sammen med det ene formål; at genskabe og fastholde vores kvindelige livskraft. Du kan finde inspiration til mere livskraft her.

 

...sådan startede RestoraQi  🤍 

bottom of page