top of page
Blurred nature background with ai technology IOT. Herbal remedies. Nature sustainable ener

Din medfødte sundhed - 1:1 forløb

Alle mennesker er unikke

 

Vi er alle unikke helt ned på celleplan. Vores milliarder af celler udfører konstant tusinder af specialiserede kemiske funktioner, og vores livsprocesser udspilles i cellerne. Så når en celle fungerer optimalt, så er der sundhed. Og omvendt, udsættes cellerne for belastende faktorer - fysiologisk, mekanisk og kemisk - så forstyrres deres funktion og struktur, som giver anledning til ubalancer og sygdomme. 

Ved at kende til vores medfødte sundhed, og den sundhed vi har adapteret igennem det levede liv, kan vi bedre navigere rundt i alle de valg - store, som små - vi stilles overfor hver dag. 

Jeg kan hjælpe dig med at lære din medfødte sundhed - hele dig, hele din enhed - at kende samt støtte dig i hvordan du kan nære dine iboende ressourcer i dig og reducere dine mindre robuste biologiske processer. Det er så meget lettere at træffe nærende valg, når man kender HVORFOR og HVORDAN?

 

Du er unik og derfor kræver din ENHED også en unik tilgang.

Fysiologiske og biokemiske ubalancer kan manifestere sig på flere måder

Cyklusrelaterede ubalancer , som PMS, hovedpine, ubehag ifm. overgangsalderen, knogleskørhed, PCO(S), endometriose, infertilitet.

 

Andre symptomer, som astma, eksem, akne, migræne, hjertebanken, muskelømhed, forstoppelse, oppustethed , mavekneb, gentagne infektioner, svimmelhed, depressiv, tristhed. 

 

Underliggende årsager kan være stresstilstande,

insulinresistens eller dysglykæmi.

stofskifteproblematikker, hypersensitivitet, IBS, SIBO, Leaky Gut, autoimmune sygdomme m.fl.

Nogen årsager kan forebygges eller helt fjernes. Andre årsager er et livsvilkår, hvor behandlingsstrategien vil være, at reducere de relaterede symptomer og dermed øge livskvaliteten med sygdommen.

1:1 forløbet er til dig

Som ønsker at optimere dit helbred ved at identificere og behandle rodårsagen til en eventuel ubalance i din homøostase, kroppens indre ligevægt, og derved reducere eller helt fjerne dine symptomer. 

Forløbet er til dig, som ved at du er unik, helt ned på celle plan, og derfor også ved, at du har brug for at få en skræddersyet behandlingsplan for at optimere dit helbred. 

Ikke et quickfix

Når vi arbejder med, at komme rodårsager til livs, som ofte er triggered af én eller flere belastende faktorer over en længere periode, så kræver det som regel en del mere end et quickfix.

 

Derfor skal du skal være indstillet på, at gøre en indsats og tage ansvar.

 

Jeg vejleder og støtte dig gennem forløbet.

Dette får du gennem 1:1 forløb

~ 1:1 Samtaler, hvor du trygt kan dele det du har på hjerte. Det der fylder hos dig. Det der føles udfordrende. 

~ 1:1 undervisning i din egen biokemi og genetik - ved laboratorietest.

~ Grundig journalføring og undersøgelse

~ Personlig handlingsplan inkl. kostråd, vitamin- og mineralterapi, phytoterapi, immun- og symbioseterapi, målrettede nutraceuticals samt fysiologiske øvelser. LÆS MERE HER

~ Mulighed for tilkøb af laboratorietest, som kan give dig indblik i din tilstand på celleplan, og dermed målrette din handlingsplan

~ Opfølgning og justering undervejs

~ Mulighed for løbende støtte og vejledning undervejs efter behov

~ Målrettet kostguide handout, som understøtter dit forløb

~ 10% rabat på manuelle behandlinger undervejs i dit forløb

Laboratorietest

Foruden grundig og systematisk anamnese, så er jeg uddannet i en række laboratorietest fra Nordic Laboratories(R), som kan understøtte helbredsundersøgelsen og i høj grad målrette din behandlingsplan. 

Enkelte eksempler på laboratorietest er DUTCH, Organix, Metabolomix, DNA, mavetarm- og stofskiftetests. Du kan læse mere om udvalgte tests HER.

Jeg vil under den afklarende samtale eller din 1. konsultation komme med en anbefaling om hvorvidt en test vil give mening for dig. 

Priser

1: 1 Forløb - Optimér dit helbred

3 konsultationer over ca. 3-4 mdr.

= 4200 DKK

(Kan betales i 3 rater á 1400DKK)

 

1: 1 Forløb - Optimér dit helbred

4 konsultationer over ca 4-6 mdr

= 4800 DKK

(Kan betales i 3 rater á 1600DKK)

Opfølgningskonsultation (60 min)

= 900 DKK

  • Opfølgningskonsultation (kun efter eller ifm. 1:1 forløb)


    1 time

    900 danske kroner

Anbefalinger fra klienter og yoginier

Kvinde fra yogaforløbet 'Yoga for mere livskraft'

"Meget kompetente undervisere. Smukke omgivelser, skøn forkælelse, omsorg, ro og en uhøjtidelig atmosfære. Vidunderlig mulighed for at blive nulstillet og mindet om væren i nuet."
bottom of page